Cederroth Eerste Hulp Station Horeca
Cederroth Eerste Hulp Station Horeca
Cederroth Eerste Hulp Station Horeca
Cederroth Eerste Hulp Station Horeca

Cederroth Eerste Hulp Station Horeca

CE.490960
€245.00

€245.00
Cederroth Eerste Hulp & Horeca Station:  is een nieuw product voor iedereen di.........

placeDelivery in United States
Delivery by 05/06/2024 at 43017 Free delivery
If order before 10:30
 

Cederroth Eerste Hulp & Horeca Station:  is een nieuw product voor iedereen die werkt in een omgeving waar sprake is van een hoog risico op brandwonden , bijvoorbeeld koks , elektriciens en lassers .

NIEUW! Cederroth Burn Cover - Pleister voor brandwonden . Beschermt en verlicht de pijn veroorzaakt door kleine brandwonden. Het kussen is een koele hydrogel dat de zenuwuiteinden van de huid bedekt en helpt om pijn te verlichten . Het creëert ook een vochtige omgeving die voorkomt korsten en bevordert een snellere genezing. Het kussen is niet hechtend aan de wond .

Cederroth Burn Gel en Dressing voor kleine brandwonden: Het station bevat Cederroth Burn Gel Spray en verbandmiddelen die snelle afkoeling en effectieve pijnbestrijding voor brandwonden bieden . Ze voorkomen infecties en versnellen het genezingsproces .

NIEUW! Cederroth Soft Foam Bandage Dispenser: Onze nieuwe geïntegreerde Soft Foam Dispenser maakt het makkelijk voor u om precies de juiste hoeveelheid van Soft Foam Bandage , een zelfklevende pleister die geen lijm bevat.

Blauwe pleisters bij de omgang met voedsel Salvequick blauwe detecteerbare pleisters zijn perfect voor gebruik bij het hanteren van voedsel . De blauwe kleur maakt de pleister beter zichtbaar .

Color
Green
Material
ABS-Kunststof
Brand
Cederroth
VAT
9%
Wallbracket
Yes
Delivery Time
Ordered before 17:00 is delivered the next day.
Value
€ 150,00 - € 299,99

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist