Care Plus ORS kind framboos 10 Stuks - www.ehbo-centrum.nl

Care Plus ORS kind framboos 10 Stuks

350.843850
7,15 €

7,15 €

placeDelivery in Spojené štáty
Delivery by 12.04.2024 at 20149 Free delivery
 

Care Plus O.R.S. Framboos For Kids bevat de juiste hoeveelheid aan suikers en zouten, waardoor de opname van water bevordert wordt. Dit product zorgt ervoor dat het glucose-en zoutgehalte eenvoudig en snel op peil gehouden wordt, en is uitermate geschikt tijdens en na veel bewegen of bij hoge temperaturen. Het gaat ook uitdroging of dehydratatie tegen. Deze formule is speciaal ontwikkeld op de behoefte van kinderen tot 2 jaar, dit omdat zij een verhoogde kans hebben op uitdroging of dehydratatie. De sachets bevatten een heerlijke framboos smaak. 

Eigenschappen 

  • Bevat geen aspartaam
  • Vrij van gluten 
  • Gemakkelijk oplosbaar
  • Vooral geschikt voor kinderen 

Gebruik 

Kinderen onder de 20kg: 1 sachet oplossen in 200ml betrouwbaar drinkwater. Roer totdat de poeder geheel is opgelost. Als maatstaf 10ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, verdeel dit over een periode van 4 tot 6 uur.

Voor gebruik van zuigelingen: elke 2-4 minuten een theelepel O.R.S. oplossing toedienen. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de O.R.S. oplossing het liefst vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijk voldoende van gedronken worden.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, kúpili aj:

Product added to wishlist