Heine Beta-200 LED Otoscoop USB 3,5V Li-Ion oplaadbaar handvat

Heine Beta-200 LED Otoscoop USB 3,5V Li-Ion oplaadbaar handvat met USB oplader

B-141.28.388
490,00 €

490,00 €

placeDelivery in Sjedinjene Američke Države
Delivery by 2024-05-13 at 43017 Free delivery
 

Kleurtemperatuur / Kleurweergave
Bij daglicht zijn kleuren het beste te onderscheiden. Voor kunstmatig licht wordt de benadering van het daglicht op een andere manier aangegeven. Dit wordt gedaan door de CRI waarde waarbij daglicht een CRI waarde heeft van 100. Alle LED HQ instrumenten van Heine gebruiken een zeer hoge daglichtwaarde tot wel 98 CRI. Dit betekent dat groen ook echt groen is en rood echt rood. Hierdoor kan met de LED HQ een betrouwbare diagnose worden gesteld.

De Heine BETA 200 F.O Otoscoop met oplaadbaar USB handvat en LED HQ verlichting. De LED instrumenten van Heine zijn uniek, doordat ze zich onderscheiden door middel van LED HQ technieken. HQ staat voor Heine Quality, dit staat synoniem voor High Quality. Heine Quality staat garant voor de beste diagnostische instrumenten die allemaal optimale licht eigenschappen bevatten.

Deze set wordt standaard geleverd met:

  • Inclusief USB kabel en medisch goedgekeurde plug-in voeding;
  • 1 set (4 st.) herbruikbare specula (B-000.11.111);
  • 5 van beiden wegwerp specula in de maten 2.5 en 4 mm;
  • Handige harde case koffer.

Homogeen lichtbeeld
Het licht van de LED HQ wordt gemanipuleerd en gestuurd, zodat het een mooie egale licht projectie geeft. Dit lichtveld is homogeen en is helder van rand tot rand. Dit zorgt voor een verhoogd contrast zonder weerkaatsingen of schaduwen.

Helderheid
Elk Heine typen heeft zijn eigen lichtbron die is voorzien van zijn eigen specifiek geoptimaliseerde LED HQ. Hierdoor is de Heine LED van elk instrument afgestemd op het desbetreffende onderzoek. De Heine instrumenten zijn voorzien lichtintensiteit, lichtkwaliteit en kleurtemperatuur.

Warmte beheersing
Alle Heine producten zijn voorzien van zeer speciale en geavanceerde warmte afvoer technieken. De ledlampen geven koud licht, maar ze produceren wel degelijk warmte. De warmte die hieruit voortkomt moet op een goede manier worden afgevoerd, anders zal de LED doorbranden. Heine maakt ook gebruik van keramische onderdelen en hitte geleidende materialen. Deze zorgen ervoor dat de kwaliteit van het LED licht optimaal blijven. Instrumenten van Heine geven licht vanaf de aankoop tot dat u met pensioen gaat.

Product added to wishlist