Verbandkoffer - BHV XL model
Verbandkoffer - BHV XL model
Verbandkoffer - BHV XL model
Verbandkoffer - BHV XL model

Verbandkoffer - BHV XL model

700.1091
€ 57,55

€ 57,55
Black Friday: Normale prijs tijdelijk met 10% verlaagd (23.11-2023-04.12.2023)

EHBO Koffer Standaard volgens de laatste norm van Oranje Kruis geleverd inclusief ophangbeugel. Een volledige EHBO Kit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voldoet aan de Arbowet.

placeLevering in Verenigde Staten
Aflevering op 20-05-2024 op 43017 Gratis bezorging
Indien besteld voor 10:30
 

Voor het bedrijf een EHBO koffer nodig, maar weet u niet welke goed aansluit bij de diensten die u aanbied? De EHBO kit volgens de laatste norm van het Oranje kruis is geschikt voor bedrijven, organisaties en verenigingen waar gewerkt wordt met voedsel. De 84-delige EHBO koffer beschikt over alle materialen om eerste hulp te bieden. Check nu onze branche checker, waarin u kan zien welke EHBO koffer u nodig heeft voor uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Verbandkoffer BHV XL model 2016

Iedere organisatie wordt door de Arbowet verplicht gesteld maatregelen te nemen op gebied van bedrijfshulpverlening en om onder meer een goed ingerichte EHBO-koffer te hebben. De BHV verbandkoffer XL voldoet hieraan én ook aan de recente richtlijnen van Het Oranje Kruis. De verbandkoffer wordt ook geleverd inclusief Oranje Kruis certificaat sticker. Deze koffer is geschikt voor bedrijven met een laag bedrijfsrisico, zoals detail- en groothandel, kantoren, kinderopvang, scholen, hotels, sport-recreatie-toerisme, zorgsector, lichte industrie en logistiek en is het meest geschikt voor bedrijven tot en met 25 personen.

De verbandkoffer BHV XL is het grotere model van de BHV standaard koffer. In deze variant zitten dezelfde artikelen als in de BHV standaard koffer, maar in deze grotere koffer is het ook mogelijk om extra BHV en/of EHBO producten in op te bergen. Deze producten kunt u ook los bij ons bestellen zodat u de koffer direct kunt aanvullen. Hierdoor is deze koffer dus geschikt voor meer personen.

Alle artikelen zitten in twee verschillende compartimenten en in vakken afgedekt met plexiglazen afdekplaten. Dit zorgt ervoor dat alle producten ook bij het openen op zijn plaats blijven.

Het is aan te raden om de koffers te verzegelen door middel van een controlesticker of een verzegeling. Zo weet u precies of de koffer open is geweest en kunt u indien nodig de ontbrekende producten nabestellen.

Productspecificaties

  • Voldoet aan richtlijnen Oranjekruis 2016 en is inclusief Oranje Kruis certificaatsticker
  • Afmeting: 43 x 30 x 16 cm
  • De verbandkoffer XL wordt geleverd inclusief wandhouder
  • Geschikt voor bedrijven met een laag bedrijfsrisico
  • Geschikt voor bedrijven tot en met 25 personen
  • Houdbaarheidsdatum is 3-4 jaar

Een mogelijke toevoeging op deze verbandkoffer kan een Quickfix pleisterdispenser of een Salvequick pleisterdispenser zijn. Zo hoeft u minder vaak de BHV verbandkoffer te openen. De meest gebruikte EHBO producten zijn namelijk pleisters. 

Kleur
Oranje
Materiaal
ABS
PP
Afmeting
32 x 23 x 13 cm
BTW
9%
Wandhouder
Ja
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
Thuis
Werk
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Black Friday: Normale prijs tijdelijk met 10% verlaagd (23.11-2023-04.12.2023)
Black Friday: Normale prijs tijdelijk met 10% verlaagd (23.11-2023-04.12.2023)

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Product added to wishlist