Dräger spray brandblusser Universeel

Dräger spray brandblusser Universeel

BB.49.0500
22,50 €

22,50 €

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

placeDelivery in Stany Zjednoczone
Delivery by 2024-05-13 at 43017 Free delivery
If order before 10:30
 

Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel wat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Dräger spray-brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

De Universeel spray-blusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden.

  • Eenvoudige bediening
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Hoog blusvermogen
  • Micro mist techniek
  • KIWA / NCP goedgekeurd

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Dräger spray-brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het Micro-mist-Sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Kleur
Rood
Merk
Prymos
BTW
21%
Czas dostawy
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
AB
Wartość
€ 20,00 - € 29,99
Zawartość
625 ml

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist