Littmann Lightweight II S.E. Spare Kit Zwart 40020
Littmann Lightweight II S.E. Spare Kit Zwart
Littmann Lightweight II S.E. Spare Kit Zwart 40020
Littmann Lightweight II S.E. Spare Kit Zwart

Littmann Lightweight II S.E. Spare Kit Zwart 40020

40020
15,99 €

15,99 €

placeDelivery in Združene države Amerike
Delivery by 2024-05-20 at 43017 Free delivery
If order before 10:30
 

Details

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid in één handig pakket
  • Bevat één instelbare diaghragma- en velgconstructie voor het stethoscoop-borststuk, zwart
  • Bevat een non-chill belhuls, zwart

3M ™ Littmann® stethoscopen bieden de hoge kwaliteit die medische professionals verwachten, en elk vervangend onderdeel en accessoire voldoet aan dezelfde veeleisende normen. Handig verpakt in kits die overeenkomen met onze stethoscoopmodellen, stethoscoop van Littmann

3M ™ Littmann® stethoscoop vervangingsset voor de Lightweight II S.E. stethoscoop bevat een zwarte rand en afstembare diafragma en een niet-chill sleeve voor borststuk, naast twee kleine (1/2 inch), zwarte Snap Tight Soft-Sealing oortips.

Afstelbare diafragmatechnologie - een 3M-uitvinding - laat artsen verschillende frequentiegeluiden horen door simpelweg de druk op het borststuk aan te passen. Houd het borststuk met lichte druk vast om geluiden met een lage frequentie te horen; druk iets meer in om geluiden met een hogere frequentie te horen. Deze tijdbesparende functie stelt de zorgverlener in staat zich op de patiënt te concentreren, terwijl het niet-koelende diafragma patiëntcomfort biedt.

Snap-tight, zacht afdichtende oordopjes zijn afgestemd op individuele oren voor een uitstekende akoestische afdichting en comfortabele pasvorm. De oortips klikken stevig op de uiteinden van de eartubes en vereisen voor de veiligheid een aanzienlijke inspanning om te verwijderen.

Voorgestelde toepassingen
Vervanging van de oordoppen en diafragma-eenheid op de Lightweight II S.E. stethoscoop

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist