Littmann Lightweight II S.E. Reservepakket lichtbruin
Littmann Lightweight II S.E. Reservepakket lichtbruin
Littmann Lightweight II S.E. Reservepakket lichtbruin
Littmann Lightweight II S.E. Reservepakket lichtbruin

Littmann Lightweight II S.E. Reservepakket lichtbruin 40021

40021
15,99 €

15,99 €

placeDelivery in Spojené štáty
Delivery by 27.05.2024 at 43017 Free delivery
 

Details

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid in één handig pakket
  • Bevat een afstembare diafragmarand- en velgconstructie voor het stethoscoop-borststuk, lichtbruin
  • Bevat een niet-koele belhuls, lichtbruin

3M ™ Littmann® stethoscopen bieden de hoge kwaliteit die medische professionals verwachten, en elk vervangend onderdeel en accessoire voldoet aan dezelfde veeleisende normen. Handig verpakt in kits die overeenkomen met onze stethoscoopmodellen, stethoscoop van Littmann

3M ™ Littmann® stethoscoop vervangingsset voor de Lightweight II S.E. stethoscoop bevat een lichtbruine rand en afstembare diafragma en een niet-chill mouw voor het borststuk, naast twee kleine, licht bruin snap strakke soft-afdichting oortips.

Afstelbare diafragmatechnologie - een 3M-uitvinding - laat artsen verschillende frequentiegeluiden horen door simpelweg de druk op het borststuk aan te passen. Houd het borststuk met lichte druk vast om geluiden met een lage frequentie te horen; druk iets meer in om geluiden met een hogere frequentie te horen. Deze tijdbesparende functie stelt de zorgverlener in staat zich op de patiënt te concentreren, terwijl het niet-koelende diafragma patiëntcomfort biedt.

Snap-tight, zacht afdichtende oordopjes zijn afgestemd op individuele oren voor een uitstekende akoestische afdichting en comfortabele pasvorm. De oortips klikken stevig op de uiteinden van de eartubes en vereisen voor de veiligheid een aanzienlijke inspanning om te verwijderen.

Voorgestelde toepassingen
Vervanging van de oordoppen en diafragma-eenheid op de Lightweight II S.E. stethoscoop

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, kúpili aj:

Product added to wishlist